2 lipca 2019 r. – w imieniu Partnerów ESO Audit oraz PRO AUDIT mamy zaszczyt zaprosić na szkolenie „Jak negocjować cenę?- elementy negocjacji”

W negocjacjach zrezygnuj z drogi na skróty! Skuteczne negocjacje, to wynik precyzyjnych przygotowań, wnikliwych analiz i zastosowania najlepszych praktyk i narzędzi. Mistrzostwo negocjacji to zawodowe sukcesy, biznesowe profity oraz satysfakcja. Najkrótsza droga do tego mistrzostwa, to nauka i świadome jej stosowanie w praktyce.
Zapraszamy na cykl, który przeprowadzi Uczestników przez wszystkie etapy negocjacji, pokaże uwarunkowania tego procesu i wyposaży w narzędzia dla prowadzenia mądrych, świadomych i skutecznych negocjacji. W programie między innymi:
-uwarunkowania negocjacji w biznesie. Dlaczego negocjujemy?
-negocjacje obowiązkowe definicje i parametry;
-przygotowanie do rozmowy negocjacyjnej;
-4 etapy negocjacji – składowe i uwarunkowania etapów;
-co składa się na przebieg negocjacji;
-taniec negocjacyjny – teoria vs praktyka;
-negocjowanie ceny w negocjacjach.

Szkolenie skierowane jest do biegłych rewidentów, a także do członków zarządu, dyrektorów finansowych, głównych księgowych oraz pracowników działów finansowo – księgowych, czyli WSZYSTKIM którzy są zainteresowani rozwijaniem sowich kompetencji w zakresie negocjacji.

Biegłym Rewidentom udział w szkoleniu zalicza 8 godzin obligatoryjnego doskonalenia zawodowego (ODZ Moduł 24.2018.A.8)

Szkolenie poprowadzi Krzysztof Kudeń – praktyk biznesu. Absolwent wydziału Ekonomii i Socjologii Uniwersytetu Gdańskiego – menedżer, doradca, trener i coach. Posiada 10-letnie doświadczenie zawodowe w obszarach efektywnego zarządzania zespołem, zarządzania zmianą, motywacji, negocjacji oraz sprzedaży. Szkoli trenerów w ramach programu „Train the trainer”. Prowadzi również projekty rozwoju kompetencji dla menadżerów oraz coaching menadżerski.

Koszt uczestnictwa w szkoleniu to 390 zł od osoby (+23% VAT).
Na państwa zgłoszenia czekamy do 27 czerwca 2019 r., drogą poczty elektronicznej na adres: eso@esoaudit.pl
szczegóły spotkania

OK
Ta strona używa plików cookies.